instagram
 

Avís legal

Forma part d'un col·lectiu creat per a defensar els interessos de les organitzacions dedicades a la gestió de l'aigua. Associa’t!

www.asac.es és un domini en internet titularitat de AGRUPACIÓ DE SERVEIS D’AIGÜES DE CATALUNYA

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, codis i qualsevol altre material, són propietat d’ASAC o de tercers que han autoritzat el seu ús. La utilització de la web atribueix la condició d’usuari a tota persona que accedeixi a la mateixa i implica l’acceptació sense reserves de les presents condicions generals.

La informació i elements divulgats a través d’aquestes pàgines es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre Propietat Industrial i Intel·lectual. De tal mena que es prohibeix la seva reproducció, distribució i comunicació pública sense l’autorització expressa d’ASAC.

Les pàgines de www.asac.es poden ser visitades lliurement pels usuaris, excloent aquelles que es trobin en àrees tancades, o que exigeixin la inscripció en un registre que s’efectuarà en la forma expressament indicada en el propi servei o en les condicions particulars que el regulen.

L’usuari es compromet a no utilitzar els serveis per a la realització d’activitats contràries a les lleis, a la moral, als l’ordre públic i, en general, a fer un ús conforme a aquests termes generals.

ASAC no es fa responsable dels danys o perjudicis directes o indirectes derivats de l’ús d’aquest lloc web, inclosos danys a sistemes informàtics, a el temps que es reserva el dret a modificar en qualsevol moment els continguts mostrats.

Subscriu-te

* indica necessari

Pots donar-te de baixa en qualsevol moment fent clic a l'enllaç al peu de pàgina dels nostres correus electrònics. Per obtenir informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, visiteu el nostre lloc web.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.