instagram
 

Associació

Forma part d’una agrupació creada per defensar les organitzacions que gestionen els serveis d’abastament i sanejament de l’aigua i per aportar solucions als reptes mediambientals, regulatoris i financers que afronta aquest sector. Associa’t!

Què és l’ASAC?

L’Agrupació de Serveis d’Aigua de Catalunya reuneix la veu de l’àmplia majoria de les entitats gestores dels serveis del cicle integral de l’aigua de Catalunya, convertint-se en el principal referent tècnic del sector.

27 %

del clavegueram

76 %

de la depuració

81 %

de l'abastament en alta

90 %

de l'abastament en baixa de tot Catalunya

Quins són els objectius de l’ASAC?

L’ASAC exerceix de representant davant l’administració, ofereix assessorament legal, consell i recomanacions d’acord amb els interessos i experiència dels seus associats. Treballa per donar solucions a les problemàtiques que afecten a la gestió, abastiment i sanejament de l’aigua.

Està present en òrgans de direcció i presa de decisions com la Comissió de Preus de Catalunya, el Consell per a l’ús sostenible de l’aigua de l’Agència Catalana de l’Aigua, l’Associación Española de Abastacemientos de Agua y Saneamiento (AEAS), el Consell General del Foment del Treball Nacional, i la Comissió Negociadora dels Convenis laborals provincials de Catalunya.

Coneix a l'equip
 • Coordinar

  Coordinar i orientar les activitats de tots els seus membres.

 • Col·laborar

  Col·laborar amb l’Administració per a perfeccionar els serveis d’aigua i sanejament.º

 • Participar

  Participar i col·laborar amb associacions de finalitats semblants.

 • Cooperar

  Cooperar amb altres grups socials organitzats de caràcter no sindical.

 • Estimular

  Estimular la realització de tota mena d’estudis i investigacions sobre la temàtica del sector, divulgant els seus resultats.

 • Fomentar

  Fomentar, tècnica i socialment, l’Enginyeria Sanitària i l’explotació dels serveis d’aigua i sanejament.

 • Establir

  Establir serveis tècnics de consulta i documentació amb realització d’estudis especials

 • Informar

  Informar a l’opinió pública sobre l’activitat del sector que representa.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Rebràs tota l'actualitat, últimes publicacions i esdeveniments organitzats per l'agrupació.

Subscriu-te

* indica necessari

Pots donar-te de baixa en qualsevol moment fent clic a l'enllaç al peu de pàgina dels nostres correus electrònics. Per obtenir informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, visiteu el nostre lloc web.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.