instagram
 
Asac > Notícies  > 14a Jornada tècnica de l’ASAC “Desafiant la sequera: resiliència, transformació i recursos”

14a Jornada tècnica de l’ASAC “Desafiant la sequera: resiliència, transformació i recursos”

El pròxim 22 de maig, a Cambrils, tindrà lloc la jornada tècnica que organitzem des de l’ASAC cada dos anys, i que enguany, en la seva 14a edició, se centrarà en la sequera i en els reptes als quals s’ha de fer front des de la gestió de l’aigua.

Amb el títol “Desafiant la sequera, resiliència, transformació i recursos”, la cita serà un punt de trobada d’experts, professionals, i agents implicats en la gestió de l’aigua per compartir coneixements, experiències i solucions en l’àmbit de la innovació que puguin contribuir a avançar en la resiliència hídrica dels municipis i en l’impuls del seu desenvolupament econòmic i social.

La jornada, que arrencarà a les 9.45 h a l’Hotel Estival Eldorado, ubicat a la urbanització Eldorado Platja, Carrer Doppler 1, obrirà el seu programa amb la benvinguda a càrrec d’Alfredo Clúa, alcalde de Cambrils, i continuarà amb una conferència inaugural i una taula rodona sobre l’impacte econòmic de la sequera.

Seguidament, tindran lloc els tres blocs temàtics de la cita: Governança basada en evidències: el paper dels municipis i el sector professional; Grans projectes tractors i mecanismes de finançament per a la transformació del cicle de l’aigua; i La innovació com a palanca per assolir la resiliència hídrica.

Descarrega’t aquí el programa de la jornada

 

Data límit d’inscripció, 10 de maig
Share

Subscriu-te

* indica necessari

Pots donar-te de baixa en qualsevol moment fent clic a l'enllaç al peu de pàgina dels nostres correus electrònics. Per obtenir informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, visiteu el nostre lloc web.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.