instagram
 
Asac > Documentació & informes  > Caracterització i tendències 2017-2019

Caracterització i tendències 2017-2019

Com és ben sabut, el sector de l’aigua gestiona un bé bàsic, preuat i indispensable que està sotmès als requeriments més estrictes. Per tant, com a agrupació ens és indispensable poder disposar de dades reals, tècniques, econòmiques o de servei, que permetin fer un seguiment rigorós i transparent. La realització d’aquest estudi dona resposta a aquesta voluntat de l’ASAC de divulgar la realitat del sector, promovent la realització d’estudis i investigacions sobre la temàtica dels serveis de l’aigua. Aquesta tasca també complementa la resta dels nostres objectius dirigits a la coordinació i orientació de les activitats de tots els membres de l’ASAC i a la col·laboració amb l’Administració per perfeccionar els serveis d’abastament, clavegueram i depuració.

Dels principals resultats obtinguts de l’estudi caldria destacar un any més la contínua millora en l’eficiència i el funcionament dels sistemes gestionats, que engloben des del bon manteniment de les infraestructures, com a la implantació de les millores tècniques disponibles, com a l’atenció al client ja sigui administració o consumidor final. Són resultats d’aquesta dedicació, per exemple, la millora dels rendiments de les xarxes i la reducció dels consums mitjos, la consolidació dels mecanismes d’acció social, i l’avenç en generació i autoconsum d’energies renovables.

Descarregar
Resum
Indicadors

Share

Subscriu-te

* indica necessari

Pots donar-te de baixa en qualsevol moment fent clic a l'enllaç al peu de pàgina dels nostres correus electrònics. Per obtenir informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, visiteu el nostre lloc web.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.