instagram
 
Asac > Documentació & informes  > Guia Tècnica ASAC

Guia Tècnica ASAC

Amb motiu de la recent publicada Llei 9/2023, del 19 de maig de mesures extraordinàries i urgents per afrontar la situació de sequera excepcional a Catalunya, l’Agrupació de Serveis d’Aigua de Catalunya (ASAC) ha elaborat aquesta guia tècnica per a facilitar la priorització de les actuacions d’emergència a portar a terme. En aquest document, trobareu un llistat d’actuacions, adreçat als titulars del servei i gestors d’abastaments, per ajudar a determinar la petició de subvencions que contempla aquesta llei. Les actuacions s’han ordenat en quatre blocs, en funció de l’objectiu on van adreçades:

  • Recerca per l’increment de recursos.
  • Millora de l’eficiència de l’abastament.
  • Dotació de sistemes de control i tecnologies associades.
  • Altres actuacions de suport a la gestió de l’abastament.

Així mateix, hem ampliat la descripció de les actuacions amb uns comentaris i, en els casos que estan definits, també hem incorporat una forquilla de valoració orientativa de costos i terminis d’execució contrastats. Cal tenir en compte que, pel que fa als terminis, caldria afegir els de contractació, que poden ser més o menys variables en funció dels requeriments procedimentals

Descarregar

Share

Subscriu-te

* indica necessari

Pots donar-te de baixa en qualsevol moment fent clic a l'enllaç al peu de pàgina dels nostres correus electrònics. Per obtenir informació sobre les nostres pràctiques de privadesa, visiteu el nostre lloc web.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privadesa de Mailchimp aquí.